RENEW YOUR ENERGY WITH PAINTINGS BY CHRISTINA JULSGAARD

KOM TÆTTERE PÅ CHRISTINA

Allerede som 20-årig blev designerdrømmen til virkelighed, da Christina Julsgaard i en tidligere dansk designvirksomhed fik muligheden for at udleve sine drømme. Hun rejste verden tynd som designer og indkøber og lærte alt om, hvordan man driver en modevirksomhed.


Få år senere startede hun sit eget minimalistiske tøjmærke, YIIP Copenhagen, hvor hun solgte sine tøjdesigns til 10 lande og havde egen butik // galleri i København 2001-2007.

”Jeg har altid haft en stor trang til at skabe, og det er let for mig at visualisere, hvordan idéer kan blive til virkelighed, ” fortæller Christina Julsgaard.

Samtidig med, at karrieren tog fart i 2001, begyndte hun at male, og maleriet viste sig at blive en uundværlig, energiskabende og smittende kilde for idé-udviklingen af hendes mange designs.

Inspirationen hentede hun i både modemæssige- og kunstneriske og ikke mindst menneskelige sammenhænge på rejser verden over. På den måde smeltede kunsten og designet sammen og var med til at skabe rammen for hendes unikke univers af minimalistiske og kontrastfulde udtryk.

I 2009 valgte hun at tage en pause fra livet som tøjdesigner, med eget brand og udforske nye sider af sin identitet som fuldtidskunstner. Hun var stadig drevet af at skabe og udvikle, og hun flyttede derfor sit fokus til de dybere menneskelige værdier, som kunsten gav hende mulighed for at udtrykke.

"Malerierne er mit følelsesmæssige og intuitive frirum. Her kan jeg koble oplevelser, følelser og tanker sammen til mit eget særlige, abstrakte sprog", siger Christina Julsgaard. Christina Julsgaard har et signifikant kunstnerisk sprog, som på abstrakt vis portrætterer følelser og stemninger og tillader beskueren frit at fortolke. 

"Jeg elsker at høre menneskers oplevelser, når de beskuer mine malerier. Mange finder motiver, som afspejler deres eget liv og tanker, hvilket er meget fascinerende”, udtaler Christina Julsgaard.

Christina Julsgaard har et langt og spændende CV af udstillinger bag sig. Allerede tilbage i I 2011 var hun blandt de 102 særligt udvalgte danske kunstnere, som dekorerede en elefantskulptur for det store kulturevent, Elephant Parade, som prydede Købehavns gader til fordel for at redde de asiatiske elefanter. 

 

Siden har hun udstillet sine værker over hele verden og kunstsamlere og kunstelskere har udover i Danmark, stor glæde af hendes livsberigende kunstværker i New York, Berlin, Hamborg, London, Stockholm, Shanghai, Hongkong, Madrid og Amsterdam.

"Malerierne giver mig mulighed for at kommunikere med mennesker på et andet plan som en slags visuel musik. Jeg håber på at kunne gøre en forskel og bidrage positivt til verden med det, jeg skaber ", siger Christina Julsgaard.

Forrige blogindlæg Næste blogindlæg

Blog

Must-See Art Exhibitions in Stockholm

5.-8. OKTOBER 2023 Nacka Strandsmässan, Augustendalstorget 6, Nacka Strand, 131 52 Stockholm, Sverige.GENERAL OPENING TIMESThursday 5 October11.00-...

Blog

UDSTILLINGER AF CHRISTINA JULSGAARD

AKTUEL UDSTILLING BREDGADE 22 KØBENHAVN 27. AUG - 7. SEP 2021 Åbningstider: man-tir 15-18 ons-fre 11-18 lør 11-16 søndag efter aftale Adresse: Bred...

Blog

KUNSTFORENINGER

SPÆNDENDE KUNST TIL KUNSTFORENINGEN Søger I spændende moderne kunst til kunstforeningen, som skiller sig ud fra mængden og møder den yngre målgrupp...

Blog

KUNSTUDSMYKNINGER I FIRMAET

EN SKRÆDDERSYET UDSMYKNING MED MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD Vil I have en skræddersyet, moderne kunstudsmykning af Christina Julsgaard, i J...

POPULÆRE VÆRKER

VIND ET GAVEKORT PÅ 2.000 KR.
Tilmeld dig Christina Julsgaards nyhedsbrev, og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort til en værdi på 2.000 kr. til køb af kunst i shoppen.
TAK FOR TILMELDINGEN

Tilgænglighed