14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALLE KØB

INSPIRATION TIL DEN GODE GAVE

Mangler du inspiration til den en gave? - Giv kunst i gave!

Det er personligt, unikt, og varer for evigt - lad Christina Julsgaard hjælpe dig med at vælge den helt rigtige gave til den rette lejlighed.

FØDSELSDAGSGAVEN

Skal du snart til fødselsdag? ...eller måske har du snart fødselsdag og ved ikke hvad du skal ønske dig?


En fødselsdagsgave er en meget individuel gave - alt efter hvilken type sammenkomst eller fest man skal til.
Christina anbefaler sine limited edition kunstplakater, hendes kunstbog eller de helt små miniature unika malerier i rammer til den helt almindelige fødselsdagsgave.Til runde fødselsdagsgaver vil man nok give noget lidt større, hvorfor Christina kan anbefale sine små moderne malerier, de større unika malerier i rammer, samt sine eksklusive kunstvaser af porcelæn.

Ønsker du at give et af Christinas flotte moderne værker som fødselsdagsgave, så klik på et af de ovenstående link. 

 

STUDENTERGAVEN

Giv studenten en kunstgave! - Når et ungt menneske bliver student, fortjener de at blive forkælet med en lækker gave for alt deres hårde arbejde igennem skoleårene.

Samtidig er den nye student måske klar til allerede at flytte hjemmefra og skal indrette deres første nye studielejlighed, hvorfor det kunne være oplagt at give et af Christina Julsgaards kunstværker i gave.

Til den mindre studiebolig gave kunne det tænkes at et mindre unika maleri eller et maleri i ramme kunne passe godt ind. En porcelænsvase dekoreret med Christina Julsgaards kunstmotiver kunne også være en oplagt gavemulighed. 

KONFIRMATIONSGAVEN

En gave der er et minde for livet.
Skal du snart til konfirmation? - At give en konfirmand et kunstværk i gave er noget personligt og unikt, som de vil huske for livet.

Christina Julsgaard kan som gavemulighed til konfirmanten anbefale sine farverige og signifikante malerier i rammer, der er som skabt til den æstetiske og kræsne teenager.

BRYLLUPSGAVEN

Skal du snart til bryllup, men leder stadig efter den gode bryllupsgave? - At blive gift er en helt særlig og unik oplevelse, og derfor skal gaven til brudeparret også være det.

Hvad kunne være bedre end at forkæle med moderne kunst?
En kunstgave er en gave, som er eksklusiv, æstetisk, og vil kunne beholdes resten af livet.

Både bruden og brudgommen vil sætte pris på at modtage den personlige gave som kunst er.
Det kan jo også dreje sig om gaven til bryllupsdagen, eller gaven til et kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup.

Christina Julsgaard har et stort repertoire af signifikante og flotte kunstværker fra helt særlige messingskulpturer til lækre malerier i alle størrelser på kanvas, alt efter hvad dit gaveønske er. Klik på et af de ovenstående links for at se udvalg og priser, så er du godt på vej til at give en rigtig flot gave.

 

FIRMAGAVEN

Vil du give en mere meningsfuld firmagave? - Hvad end det er en firmagave til jul, rund fødselsdag, eller afsked, så kan Christina Julsgaard præsentere et gavealternativ til den samme kedelig vin og chokolade omgang - nemlig hendes fede limited edition kunstplakater!

Tøv ikke med at kontakte hende for at få en god deal i forhold til din virksomheds gavebehov.

HVAD MED GAVEN TIL DIG?

Er der noget DU ønsker dig? Kunst kan GIVES som mange forskellige typer gaver, men hvad med at MODTAGE gaver?

Hvad med når du har fødselsdag, det er jul, eller der er en anden anledning, hvor du egentlig også skal skrive en ønskeseddel med gaveønsker?
Er du typen der har alt og ikke ved hvad du mere kunne tænke dig, så kunne det være en idé at forkæle dig selv med ønsket om en kunstgave.

Christina Julsgaard kan byde på alt fra limited edition plakater med fede kunsttryk til helt unikke malerier på lærred i alle størrelser.

Du kan jo også bare ønske dig et gavekort, så du helt selv kan vælge.

CHRISTINA JULSGAARD OG HØJTIDSGAVEN

…og kunst er dermed den perfekte gave at give en af dine nærmeste til en højtid eller speciel anledning. Det vil altid kunne huskes, og vedkommende vil mindes dig, hver gang de kigger på det flotte moderne kunstværk, som de har fået i gave.

Christina Julsgaards farverige malerier er den perfekte unikke gave, da de skiller sig ud fra mængden med deres signifikante, abstrakte og kontrastfulde kompositioner. De kan derfor tilføre et æstetisk strejf udover det sædvanelige til deres omgivelser.

Christina Julsgaard kan kunsten at komponere sine billeder med en charmerende lethed, og en gave i hendes eksklusive stil passer perfekt ind i det moderne, lyse og rene, skandinaviske hjem.

Ved køb af et af Christina Julsgaards kunstværker som gave, inviterer du derfor én du elsker ind i Christinas koloristiske, levende og ekspressionistiske univers.
Du kan derfor ikke gå helt galt i byen med et Christina Julsgaard kunstværk som gave til den specielle anledning.

Alle elsker en lækker og minimalistisk nordisk stil, og et Christina Julsgaard kunstværk som gave tilfører det perfekte miks af lys og farve i den enkle boligindretning.

En gave med Christina Julsgaards udtryk vil dermed fremhæve rummets kontraster og give hjemmet kant.Leder du efter en gave til en fødselsdagsfest eller måske mangler du stadig den sidste julegave? - Christina Julsgaards mange kunstværker kan være en inspirerende og forfriskende kilde til den særlige gode gave.
Store højtider og begivenheder kræver også store gaver, og det kan Christina Julsgaard hjælpe med. Kunst er en unik, personlig og helt speciel gave, som vil huskes for livet.

 

Konfirmationsgaver, studentergaver, “flytte hjemmefra” gaver, firmagaver - herunder afskedsgaver, jubilæumsgaver og runde fødselsdagsgaver - hvad end anledningen er, så har Christina Julsgaard et kunstværk der passer til!

Til den mindre højtid eller gave, kan det anbefales at købe en af Christina Julsgaards unika malerier i rammer, en kunstvase eller hånddekoreret krukke i porcelæn, en limited edition plakat med Christina Julsgaards kunstmotiver eller Christina Julsgaards kunstbog, der indeholder masser af lækre billeder  og inspiration til at indrette med kunst.

Til større højtider eller gaver kan det til gengæld være en idé at gå efter et af Christina Julsgaards mærkeværker, nemlig hendes flotte, farverige og moderne malerier på kanvas! De findes i mange forskellige størrelser og udtryk, så der er til enhver smag.

Endvidere kan de være en idé at kigge på Christina Julsgaards skulpturer, som er lavet af en flot messing og skabt som dynamiske, skulpturelle og abstrakte udpluk af hendes malerier.

Christina Julsgaards værker kan også være den perfekte gave til bryllupsgaver, særligt de store af slagsen, såsom kobberbryllupper, sølvbryllupper, og guldbryllupper.

Forrige blogindlæg Næste blogindlæg

Blog

Must-See Art Exhibitions in Stockholm

5.-8. OKTOBER 2023 Nacka Strandsmässan, Augustendalstorget 6, Nacka Strand, 131 52 Stockholm, Sverige.GENERAL OPENING TIMESThursday 5 October11.00-...

Blog

UDSTILLINGER AF CHRISTINA JULSGAARD

AKTUEL UDSTILLING BREDGADE 22 KØBENHAVN 27. AUG - 7. SEP 2021 Åbningstider: man-tir 15-18 ons-fre 11-18 lør 11-16 søndag efter aftale Adresse: Bred...

Blog

KUNSTFORENINGER

SPÆNDENDE KUNST TIL KUNSTFORENINGEN Søger I spændende moderne kunst til kunstforeningen, som skiller sig ud fra mængden og møder den yngre målgrupp...

Blog

KUNSTUDSMYKNINGER I FIRMAET

EN SKRÆDDERSYET UDSMYKNING MED MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD Vil I have en skræddersyet, moderne kunstudsmykning af Christina Julsgaard, i J...

POPULÆRE VÆRKER

VIND ET GAVEKORT PÅ 2.000 KR.
Tilmeld dig Christina Julsgaards nyhedsbrev, og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort til en værdi på 2.000 kr. til køb af kunst i shoppen.
TAK FOR TILMELDINGEN

Tilgænglighed