<transcy>Annoncer noget her</transcy>

KOM MED IND I CHRISTINA JULSGAARDS KUNSTNERISKE UNIVERSER

SHOP

<transcy>MODERNE KUNST MED KANT AF CHRISTINA JULSGAARD</transcy>

Christina Julsgaards farverige malerier skiller sig ud fra mængder med deres signifikante, ekspressionistiske og kontrastfulde kompositioner.

I malerierne udtrykker hun intuitivt sine følelser, tanker og oplevelser i visuelle abstraktioner.

Hun opfordrer beskueren til frit at se, mærke og fortolke hendes værker.

Hendes mangeårige baggrund som modedesigner har givet hende den grafiske tilgang og intuitiv farveforståelse, som netop er med til at understrege det super-aktuelle udtryk i hendes moderne abstrakte malerier.

<transcy>ORIGINALER I RAMMER</transcy>

Hendes kan du vælge mellem de forskellige unikamalerier i rammer. Der er flere variationer i størrelsesbestemmelser 16x16 cm, 20x20 cm, 30x30 cm, 40x40 cm, 50x50 cm osv. Se udvalget og vælg nedenfor.

SMUKKE KUNSTVASER

Vaserne med er dekoreret med glas i samme stil og farver som Christina Julsgaards malerier. De er meget populære og når sjælendt online før de bliver solgt. (Vaserne på billedet er ca. 30 cm høje) Hvis du er interesseret i en vase, kan du blive skrevet på og så blive du kontakt når der er ny klar Kontakt Christina Julsgaard og kom på lyt hende: M: cj@cjulsgaard.dk / / T: 5164 0048

KØB VASER HENE

FLOTTE MALERIER PÅ INDISK PAPIR

Se udvalget af papirværker i forskellige størrelser her!

købt papirværker jeg rammer hende

FARVERIGE MALERIER

Der er intet, der spreder energi og liv i ens hjem som farver. De farverige malerier kan bidrage med et unikt, moderne, men stadigt levende og spændende præg til dit hjem eller virksomhed.

VIND ET GAVEKORT PÅ 2.000 KR.
Tilmeld dig Christina Julsgaards nyhedsbrev, og deltag samtidig i lodtrækningen om et kort til en værdi på 2.000 kr. til køb af kunst i shoppen.
TAG TIL TILMELDINGEN

Tilgænglighed