14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALLE KØB

CHRISTINA SØGER NY PRAKTIKANT

Er du vild med at formidle med ord og ville elske at skrive om kunst og design? - Så læs med her!

Art By CJ er en inspirerende lille kunst- og designvirksomhed i rivende udvikling, som søger en praktikant til spændende kommunikationsopgaver indenfor So-Me, virksomhedens hjemmeside, SEO, PR, nyhedsbreve, udstillingsplanlægning, samarbejdsaftaler, opdatering af nyt galleri online, kundepleje samt andre praktiske opgaver.

Virksomheden drives af billedkunstner og designer Christina Julsgaard, som har mange års erfaring som selvstændig modedesigner, tidligere med egen engros- og detailvirksomhed og siden som billedkunstner med mange spændende udstillinger og events bag sig, i både ind- og udland.

Hvis du gerne vil være en del af en inspirerende og kreativ virksomhed i udvikling, og ønsker at kunne bidrage fra day one, så læs her hvordan pladsen kan blive din.

Praktikpladsen kan blive din hvis:
- Du drømmer om en praktikplads, hvor du får mulighed for indflydelse og en bred indsigt i livet som kreativ entrepreneur.
- Du elsker at videreformidle historier og budskaber både on- og offline.
- Du er vild med kreative kommunikationsopgaver.
- Du er godt til at gribe stemninger og historier og samle dem i levende og fængende tekster.
- Du elsker at videreformidle den gode historie på skrift.
- Du er god til skriftlig dansk, engelsk, og måske endda også tysk.
- Du er struktureret og grundig. du forstår at bruge nettet og de sociale medier i en kommerciel kontekst.
- Du elsker at optimere og forbedre. du er positiv, nysgerrig og flittig.
- Du følger med i trends og tendenser og tør tænke ud af boksen.
- Du er struktureret og grundig og har nemt ved at arbejde med flere projekter på samme tid. du elsker at optimere og forbedre.

Under praktikforløbet vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med at:
- Være en del af en kunstnerisk entrepreneurs dagligdag, med alt hvad der følger med af spændende projekter.
- Udtænke, planlægge og iværksætte nye kommunikative brandingtiltag, både online og på tryk, i samarbejde med Christina Julsgaard.
- Skrive fængende overskrifter og tekster til nyhedsbreve og på SO-ME.
- Optimere website med relevante tekster og SEO ord for at fremme synligheden på Google.
- Skrive pressemeddelelser til aktuelle og fremtidige udstillinger og events.
- Pitche potentielle artikler og emner, til journalister, som bidrager til brandingen.
- Skabe udvidet kommunikation til både danske- og udenlandske medier, såvel som kunder.
- Deltage i produceringen af tekster til nye større tiltag.
- Håndtere indkommende ordrer fra webshoppen.
- Bidrage med forberedelser og opsætninger af udstillinger samt deltagelse på kunst- og designmesser, samt udstillinger (alt efter praktikperiode).
- Deltage i tilrettelæggelsen af film til nettet bidrage til alle småopgaver som følger med i driften af en mindre virksomhed.

PRAKTISK INFORMATION

Praktikperioden er min. 3-6 mdr. start 2021, start kan evt. aftales individuelt i forhold til studieforløb. Praktikforløbet er ulønnet.

Art BY CJ´s kontor ligger på Toftevej 15 B, 3450 Allerød.

Har du lyst til at komme i praktik hos en kreativ og erfaren ildsjæl, så send en ansøgning til Christina Julsgaard - klik her for at sende en e-mail.
Opslaget er åbent til den rette ansøger er fundet.

HVAD CHRISTINAS PRAKTIKANTER SIGER

"I mine 3 måneder som praktikant hos Christina Julsgaard, har jeg fået godt indtryk af, hvordan det er at arbejde i en mindre virksomhed og det at være iværksætter med eget brand. Jeg har b.la. arbejdet en del med sociale medier, seo optimering, nyhedsmails, hjulpet med udstillinger, markedsføringen til udstillinger samt nye malerier der skulle ligges ud på webshoppen, hvilket jeg synes har været rigtig interessant at være en del af og få lov at arbejde med.

I de måneder jeg har været i praktik som markedsføringsøkonom, har jeg lært en del som jeg ikke har kunnet få med fra min uddannelse og det er jeg utrolig glad for, så jeg kan bruge det fremover. Det har også gjort, at jeg nu har en masse erfaring, jeg kan tage med mig i fremtiden.

Christina er en utrolig kreativ og iderig person, som hjælper dig med at tænke i kreative baner og se tingene fra et andet perspektiv. Desuden har hun en masse energi og glæde som hurtigt kan smitte af på en selv.

Jeg kan kun give gode anbefalinger, hvis du vælger at starte i praktik hos Christina. Du vil få lov til at tænke kreativt, komme med dine egne ideer og samtidig få en masse ”hands on” erfaring som din uddannelse ikke kan give dig med". - Christine Bjerregaard

“Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Christina som chef, og dét at tage et praktikforløb hos hende.
Christina er super passioneret omkring sit brand og dét hun laver, hvilket smitter af på alle omkring hende. Samtidig er hun fleksibel og åben, så hun lytter oprigtigt til éns idéer, giver ros og konstruktiv kritik, samtidig med, at det er vigtigt for hende, at man trives og begge parter får noget ud af den tid man arbejder sammen.

I og med, at hun er iværksætter, har hun også stor erfaring indenfor mange forskellige virksomhedsaspekter, inklusiv online markedsføring, PR, budgettering og grafisk design – så der er gode muligheder for at komme vidt omkring og få afprøvet lidt forskelligt.
Jeg arbejdede selv primært med markedsførings- og kommunikationsopgaver, fordi det passede med mit studie, og jeg fik både stor frihed og lærte en masse af Christina og hendes omfattende erfaring.” - Cecilie Hilaire

Forrige blogindlæg Næste blogindlæg

Blog

VINDER AF GAVEKORTET 2021

Jubiiii ... så er vinderen af gavekortet 2021 trukket! STORT TILLYKKE TIL BRIT H. JAKOBSEN   GODT NYTÅR !      

Blog

UDSTILLINGER AF CHRISTINA JULSGAARD

AKTUEL UDSTILLING BREDGADE 22 KØBENHAVN 27. AUG - 7. SEP 2021 Åbningstider: man-tir 15-18 ons-fre 11-18 lør 11-16 søndag efter aftale Adresse: Bred...

Blog

PRAKTIKANT SØGES KOMMUNIKATION

CHRISTINA SØGER NY PRAKTIKANT Er du vild med at formidle med ord og ville elske at skrive om kunst og design? - Så læs med her!Art By CJ er en insp...

Blog

KUNSTFORENINGER

SPÆNDENDE KUNST TIL KUNSTFORENINGEN Søger I spændende moderne kunst til kunstforeningen, som skiller sig ud fra mængden og møder den yngre målgrupp...

Blog

KUNSTUDSMYKNINGER I FIRMAET

EN SKRÆDDERSYET UDSMYKNING MED MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD Vil I have en skræddersyet, moderne kunstudsmykning af Christina Julsgaard, i J...

Blog

MODERNE KUNST I VIRKSOMHEDEN

KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD I JERES VIRKSOMHED "Det abstrakte maleri giver et liv og leger med fantasien på en unik måde, der spreder energi og gl...

Blog

TIPS TIL AT VÆLGE FORMAT

5 TIPS TIL AT VÆLGE FORMATET DER PASSER BEDST TIL DIN VÆG Er du i tvivl om hvilket maleri du skal vælge? - Så læs med på dette blogindlæg og få hjæ...

Blog

INSPIRATION TIL GAVEIDÉER

INSPIRATION TIL DEN GODE GAVE Mangler du inspiration til den en gave? - Giv kunst i gave!Det er personligt, unikt, og varer for evigt - lad Christi...

POPULÆRE VÆRKER

VIND ET GAVEKORT PÅ 2.000 KR.
Tilmeld dig Christina Julsgaards nyhedsbrev, og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort til en værdi på 2.000 kr. til køb af kunst i shoppen.
TAK FOR TILMELDINGEN

Tilgænglighed